Worm Tea

Onze Worm Tea wordt via een aeroob proces gebrouwen met wormencompost en een heel klein beetje biologische rietsuikermelasse. De bacteriën in de wormencompost vermenigvuldigen zich tijdens het brouwproces en het resultaat is een probioticum voor uw bodem. De bacteriën in de Worm Tea geven het bodemleven een boost: ze verbeteren de structuur van uw bodem en zorgen ervoor dat uw planten beter voedingsstoffen op kunnen nemen.

Gebruik de worm tea puur en binnen 2 dagen na aankoop! De goede bacteriën in de Worm Tea hebben namelijk zuurstof nodig om te overleven, en na 2 dagen is de zuurstof in het flesje op.


Wormencompost

Wormencompost is eigenlijk wormenmest, net als koeien- of paardenmest. U heeft ongeveer 1-5 liter wormencompost nodig om 1m2 tuin te bemesten. Uw moestuin heeft natuurlijk wat meer mest nodig dan uw siertuin of gazon. Meng 1 liter wormencompost met 10 liter potgrond voor uw potplanten.

Wormencompost zit vol voedingsstoffen en sporenelementen, samen met goede bacteriën die uw bodemleven versterken. De voedingsstoffen zijn makkelijk op te nemen door uw planten en de wormencompost zorgt ervoor dat uw bodem gezonder wordt, waardoor u minder last heeft van ziekten.